Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CIO Inspire Live

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
12:15 pm - 8:30 pm

Locatie

NBC Congrescentrum – Nieuwegein

Tech leadership van nu

digitaale volwassen CIO&CDO insightsDe CIO Inspire summit series staan in het teken van tech leadership van nu. Als CIO zoek je voortdurend de balans tussen groei, optimalisatie en adaptief vermogen. Zaken die idealiter in samenhang worden opgepakt. Alleen op basis van geoliede processen en een flexibele infrastructuur kunnen IT- en technologieleiders ook aan de businesskant het verschil maken.

Tijdens de drie CIO Inspire-events in 2021 bieden toonaangevende CxO’s en andere deskundige sprekers volop inspiratie en handvatten om de koers te bepalen in deze uitdagende dynamiek, waarbij dilemma’s en frictie tussen willen en kunnen aan de orde van de dag zijn. Elke CIO wil vooruitgang, nieuwe businessmodellen, duurzame innovatie, een optimale customer experience, resilience, agility, kunnen samenwerken in ketens en het blijvend binden en boeien van medewerkers. Elke CIO wil zijn of haar organisatie ‘smart’ en ‘sustainable’ digitaal transformeren. Maar hoe realiseer je dat? Wat zijn de voorwaarden? Wat kan en doe je zelf? En wat beleg je binnen het ecosysteem van (business)partners?

Kennis, competenties en leiderschap zijn nodig om de juiste keuzes te maken. Om de organisatie mee te krijgen door wenkend perspectief te bieden, en de optimale mix van mensen en middelen te creëren om onderscheidend te zijn in de markt – schaalbaar, efficiënt en adaptief.

Registreren