Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Alleen (digitaal) communiceren hoef je te standaardiseren

27 juni @ 09:00 - 13:00

Wat doe je als je bedrijf, een telecomoperator met tienduizenden medewerkers in zeven regio’s, soepel intern en extern moet kunnen communiceren?

Het aan de Nasdaq en Euronext genoteerde VEON is waarschijnlijk een van de meest gedecentraliseerde organisaties ter wereld. Landorganisaties hebben hun eigen merken en oplossingen, wat voortkomt uit de geschiedenis van het bedrijf, dat is ontstaan door overnames en het samengaan van diverse lokale telecomproviders in Azië, Afrika, en Europa. Er is opvallend weinig standaardisatie.

Alle technologie en applicaties stroomlijnen zou weinig synergie opleveren. Daarvoor zijn de bedrijven in de verschillende regio’s eenvoudig te verschillend. Wat wél meerwaarde biedt, is één totaaloplossing voor de (digitale) communicatie. Omdat er frequent overleg is en de diverse landorganisaties wel degelijk van elkaar kunnen leren. Communicatie moet daarom simpel en snel zijn.

Johan Huijgen, Group Cyber Security & IT Director bij VEON, zal op 27 juni in een rondetafelsessie uit de doeken doen hoe hij sinds zijn aantreden in 2017 heeft gezocht naar de beste oplossing voor audio- en videocommunicatie. Flexibiliteit, schaalbaarheid, veiligheid en gemak van inpassing in de bestaande technologische landschappen van de regionale organisaties is hierbij leidend geweest. “Waarom gebruiken we Word en Excel? Omdat iedereen dat snapt. Je digitale communicatie moet ook zo makkelijk zijn, anders wordt de samenwerking alleen maar gehinderd.”

Johan is uiteindelijk uitgekomen bij Zoom, dat iedereen wel kent van de online sessies uit de coronatijd. Maar dat is niet reden dat VEON deze partner gekozen heeft. “Ze bieden die totaaloplossing, niet alleen een softwaretool, waarmee ik mijn totale organisatie kan ontzorgen.”

Communicatie is essentieel. Wil jij ook weten hoe je dat veilig, flexibel en gebruiksvriendelijk implementeert? Dan ben je van harte welkom bij deze sessie!

Ja, ik ben erbij!

Gegevens

Datum:
27 juni
Tijd:
09:00 - 13:00

Locatie

Amsterdam
Amsterdam, Nederland