Positioneer je optimaal in de virtuele ruimte

Redactie

17 maart 2023

B2B-verkoop digitaliseert snel. Het is daarom van groot belang om producten en merken optimaal te positioneren in de virtuele ruimte. PVH, het modehuis achter Calvin Klein en Tommy Hilfiger, zette al jaren geleden volop baanbrekende technologie in om zakelijke klanten de beste inkoopervaring te bezorgen.

Denk aan 3D-productcreatie, digitale mode in gaming, digitale showrooms, Web3 spaces en andere trends. Zo’n businessgedreven tech-transformatie is uitdagend, zeker in een sector die zich maar langzaam aanpast. Niettemin blijft PVH grenzen verleggen. Met een efficiëntere en effectievere verkoop als resultaat.

Tahnee Schlachter, directeur Digital Selling bij PVH, vertelt tijdens een rondetafel op donderdag 30 maart in Amsterdam alles over de belemmeringen en kansen rond de transformatie en digitalisering in de B2B-verkoop.

Nieuwsgierig? Je kunt er bij zijn van 12:30-15:30 uur (inclusief lunch) in de goed bereikbare Baxter Building.

Aanmelden

Gerelateerde artikelen

Picnic wint eerste Tech Hero Award

Picnic wint eerste Tech Hero Award

Picnic is winnaar van de eerste Tech Hero Award. De ‘supermarkt op wielen en in je broekzak’ dankt de prijs aan de cruciale rol voor hoogwaardige technologie in zowel operatie, klantervaring als toekomstige ontwikkeling.

Rob Visser (NN) is CIO of the Year 2022

Rob Visser (NN) is CIO of the Year 2022

Rob Visser, CIO van NN, is winnaar van de CIO of the Year Award 2022. Hij dankt de prijs aan zijn strategische visie op engineering, vakmanschap en klantgerichtheid – zaken die volgens hem nauw met elkaar verweven zijn.

Van recht naar krom

Van recht naar krom

Ik verlang naar een ouderwetse zomer vol komkommernieuws. Want het is wel élke dag wat dit jaar. Maar tussen alle slechte tijdingen zag ik afgelopen week wel een uitgelezen goed-nieuws item over een nieuw product van Nederlandse bodem!