Morgen is alweer de 16de editie van de jaarlijkse CIODAY. Sinds maart dit jaar hebben we meerdere event-scenario’s uitgewerkt.

Wekenlang hebben we als team ICT Media nagedacht en gebouwd. Inmiddels weet ik zeker: CIODAY2020 will be the greatest virtual experience ever!

Hoe CIODAY2020 Virtual eruit gaat zien? Een paar cijfers: live vanuit Studio21, 5 camera’s, 20 sprekers live, enkele virtueel, 50+ virtueel met 40 break-out sessies, hybride en alle 600+ gasten live, maar virtueel via een super integraal (samen met app) interactief digitaal platform! The Voice, eat your hart out! HERO?

Hmmm… want ineens schrik ik om 4.00 uur wakker! Kaarsrecht in bed, zweet op het voorhoofd. Want stel je eens voor dat heel NL zonder wifi en/of zonder stroom zit die dinsdag! Oepssss! Dan kan het wel eens ZERO worden. Met die gedachte viel ik weer in slaap. In de hersenpan blijft het sindsdien zoemen. ZERO?

Dus na één van die bewuste ‘dinsdagavond 19.00 uur’-meldingen vanuit Den Haag besloten dat ook CIODAY virtueel moest. Met een best een stevige pretentie! Onhollands, beetje des Beijlevelds, lekker showy! Onze Tech Heroes omarmen als Rockstars en ze de status en glans geven die ze verdienen.

We moeten nog even extra investeren, ook in competenties. Al is dat peanuts vergeleken bij de lessen die ik als ondernemer geleerd heb. Wie door de covid-19-ervaring heen komt, veelal na een 180 graden ommezwaai, heeft een lesje praktijkervaring opgedaan dat in geen managementboek of MBA te vinden is. Wie van daaruit van B naar C beweegt mag zich best voor even Hero voelen. En morgen weer een nieuwe dag! Nieuwe dilemma’s en nieuwe kansen in deze 24/7/365 wereld!

Voor mij is nu al duidelijk dat er twee echte HEROES zijn. Op de eerste plaats mijn totale ICT Media-team. Want ik kan wel roepen dit en dat, maar het is aan het team om erin te geloven en het vorm te geven. Met of zonder wifi en electra… En daarnaast de Tech Heroes en de genomineerden voor de CIO of the Year Award 2020, die dinsdag komen pitchen! Met of zonder covid-19… Niets stopt die mannen en vrouwen!

Tot morgen! Een dag voor helden.

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam