De voordelen van digitale platformen voor de maakindustrie zijn aanzienlijk. Bedrijven die voortvarend digitaliseren, hebben meer succes. Ze zetten digitalisering voor meerdere operationele processen in.

De maakindustrie maakt een revolutie door. De snelheid en complexiteit van industriële processen nemen sneller toe dan ooit tevoren. Bedrijven die silo’s afbreken en moderne technologie omarmen, zoals een digitaal platform, zullen goed gedijen in dit nieuwe industriële tijdperk.

Onder druk van de huidige markten zijn handmatige processen steeds minder acceptabel, omdat ze meer tijd en geld kosten en sneller tot fouten leiden. Daarom is de mogelijkheid om processen via digitalisering van de workflow te vereenvoudigen en te optimaliseren van onschatbare waarde.

En ook klanten eisen meer transparantie, een betere klantervaring en support van hoge kwaliteit. Fabrikanten moeten wel met nieuwe diensten komen om aan de eisen van de ‘ervaringseconomie’ te voldoen.

Ook daarom hebben digitale platformen voor een bedrijf in de maakindustrie grote voordelen. Maar hoe zet je de technologie nu concreet in? ServiceNow heeft een research director van IDC een paar cruciale vragen over digitalisering in de industrie voorgelegd, die worden beantwoord in een korte Q&A.

Na lezing weet je welke operationele terreinen zich het best lenen voor digitalisering van de workflow. En hoe je alle beschikbare data beheert en maximaal kunt inzetten. Ook weet je meer over de beste manier om digitale initiatieven op te schalen. En hoe je zo’n digitale industriële omgeving, die extreem connected is, veilig kunt houden.

Doe in pakweg 10 minuten je voordeel met de waardevolle inzichten van deze analist. Als je hieronder je gegevens achterlaat, ontvang je direct een link naar de publicatie in je mailbox.

    .

    REAGEREN

    Plaats je reactie
    Je naam