Digitale workflows kunnen industriële processen een stuk veiliger maken. Allerlei slimme IoT devices geven bedrijven tegenwoordig zicht op de condities waaronder machines opereren, op het welzijn van werknemers en de precieze status van de operaties op de werkvloer. Er ontbreekt alleen iets dat al deze systematische, continue metingen zichtbaar maakt in een groter verband.

Er zijn heel veel IoT devices operationeel die met industriële veiligheid te maken hebben, vooral in de olie- en gassector en in de maakindustrie. Onder meer temperatuur- en druksensoren registreren gegevens rond de veiligheid van processen. Wearables sturen de fysieke gegevens en locatie van werknemers door. Speciale veiligheidsapparatuur meet de status waaronder machines opereren. Allerlei meetdata dient als input voor preventief onderhoud, zodat machines het nog maar zelden op een onvoorzien moment begeven, wat gevaarlijk kan zijn.

Industriële IoT apparatuur maakt industriële bedrijven potentieel veiliger. Data verzamelen op zich doet dat echter niet. Om echt de vruchten te plukken van alle data die IoT-apparatuur verzamelt, is een intelligent platform nodig dat data in werkbare informatie verandert.

ServiceNow heeft zo’n platform in huis. Als je de infosheet downloadt kun je er meer over lezen. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt de link direct in je mailbox.

    .

    ServiceNow biedt digitale workflows die geweldige ervaringen creëren en productiviteit stimuleren. ServiceNow gelooft in de kracht van technologie om de complexiteit in onze banen te verminderen. We veranderen oude, handmatige manieren van werken in moderne digitale workflows. Werknemers en klanten krijgen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben – snel en eenvoudig.

    REAGEREN

    Plaats je reactie
    Je naam