CIO TV #7 ‘Digitale agenda binnen de overheid’ met Lourens Visser, Aart van der Vlist, Perry van der Weyden en Marc Schuuring

In deze uitzending Lourens Visser (CIO Rijk bij het ministerie van BZK), Aart van der Vlist (CIO UWV) en Perry van der Weyden (CIO Rijkswaterstaat en CIO of the Year 2019). In een open gesprek kijken we terug naar de fire-fighting periode en wat UWV en RWS hebben gerealiseerd.

Van der Weyden ziet een verschuiving van ‘crisis’ naar ‘beheer’ bij RWS en Van der Vlist vertelt over snel uitgevoerde projecten, zoals de NOW-regeling bij UWV. CIO Rijk Lourens Visser kijkt terug op de crisisorganisatie en de pragmatische aanpak van projecten en het ‘vormgeven van het nieuwe normaal in de IT-strategie’. We gaan ook in op het IT-landschap van de rijksoverheid en de kansen die digitalisering, data en nieuwe technologie met zich meebrengen. Ook aan tafel: Marc Schuuring, MD & Senior Partner bij BCG, die trends inzake de stand van zaken rondom de digitale acceleratie in de wereld zal duiden.

Naar het IT-Deltaplan voor de overheid

Lees ook het nieuwe CIO Magazine!

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam