CIO TV# 29 ‘Architecture for Growth’ met Daniel Gebler, Marcel Krom, Nick Smaling en Michiel van Vlimmeren

Vandaag in de uitzending: Daniel Gebler, CTO van Picnic, Marcel Krom, CIO van PostNL, Nick Smaling, principal bij BCG, en Michiel van Vlimmeren, senior vice president en general manager van Salesforce Nederland. Het gesprek gaat onder andere over hoe je architectuur voor groei inzet.

De grootste IT-uitdaging van Marcel Krom – genomineerde voor de CIO of the Year Award – is om te maken en waar te maken wat we beloven, om te voldoen aan 100 procent uptime en de enorm toenemende snelheid van verandering én hoe je je kunt aanpassen aan een bedrijfsmodel om vooruit te gaan en het bedrijfsmodel van de toekomst te bouwen. Hij streeft ernaar om voorop te lopen met partners én eigen engineers.

Daniel Gebler – eveneens genomineerd voor de CIO of the Year Award – wil operationele en technologische excellentie leveren met een gezonde splitsing in lopende operaties en het behouden van de innovatievoorsprong – met extreme discipline. Data staat bij alles centraal en verandert via een feedbackloop de manier waarop zaken in de toekomst gaan. Evolutionaire architectuur is de sleutel om met groei om te gaan, schaalbaar vanaf dag één.

Leer van het tempo en de connectie die de tech-business met start-ups heeft, wees sneller en flexibeler. Daniel spoort zijn collega’s aan om ambitieuzer te zijn met digitale transformatie: overweeg bedrijfsmodellen, vind jezelf opnieuw uit, én zet technologie in. Marcel roept op tot ontkoppeling van je data en applicaties – data als kern van je denken. “Business = technologie = business”.

Dit is het vaste redactieaccount van IT Executive. Hierachter gaan meerdere redacteuren schuil. Je bereikt ons op redactie[at]itexecutive.nl.

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam