CIO TV #20 ‘Digitale Verbondenheid met Klanten’ met Eben Albertyn, Gerrie de Jonge, Frank Scholte en Rik Vera

In deze uitzending: Gerrie de Jonge, CIO Parcels & Logistics en CISO bij PostNL, Frank Scholte, Directeur IT van Prominent Comfortproducten, Eben Albertyn, Executive Director Technology bij VodafoneZiggo. Ook aan tafel: Rik Vera, bestuursvoorzitter en partner van nexxworks en verbonden aan de London Business School.

Het gesprek gaat over het nauw aansluiten bij de behoeften van individuele klanten als vaccin tegen disruptie door nieuwe partijen. Digitalisering maakt veel nieuwe manieren van contact leggen met klanten en voorzien in individuele behoeften mogelijk. Bijvoorbeeld om de ideale stoel te maken en daar ook diensten op te verlenen, aldus Frank Scholte. Rik Vera geeft als tip om als leverancier naar nieuwe, pro-actieve manieren te zoeken om bij de behoefte van je klant aan te sluiten.

Gerrie de Jonge ziet digitale businesscases snel positiever worden en de bereidheid om breed te kijken naar benutting van data in de operatie neemt toe. Eben Albertyn geeft aan dat met klanten wordt gekeken naar digitalisering van processen. Dat is soms ingewikkeld, maar biedt wel grote kansen.

Ankie Tooten is o.a. verantwoordelijk voor de externe communicatie bij CIO Platform Nederland, de vereniging voor en door CIO’s, hun peers en IT-professionals, van grote gebruikers van digitale technologie in Nederland. Met haar achtergrond in communicatie, events én ICT consultancy, draagt ze bij aan de kernwaarden van de vereniging: verbinden, versterken en vertrouwen. Zij is gastredacteur bij IT Executive namens CIO Platform Nederland. https://www.linkedin.com/company/cio-platform-nederland/

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam