CIO TV #19 ‘CIO of the Year Award’ met Bernhard van Oranje, Arthur Govaert en Marc Schuuring

Vandaag in de uitzending: Bernhard van Oranje, oprichter Levi9 Technology Services, Marc Schuuring, partner bij de Boston Consulting Group en via videoverbinding Arthur Govaert, CIO van het Radboudumc en voorzitter van het CIO Platform Nederland. Ook aan tafel: Arnoud van Gemeren, hoofdredacteur CIO Magazine.

Arthur Govaert vertelt dat tijdens de recente covid-19 periode CIO’s en de mensen om hen heen fenomenale stappen hebben gezet en een digitale versnelling hebben doorgemaakt. Van het organiseren van thuiswerken tot het realiseren van fundamentele veranderingen in businessprocessen en ketens. Arthur roept dan ook op om vooral niet terug te gaan naar vroeger maar deze verworvenheden te zekeren (denk aan een dokterconsult op afstand).

Bij de CIO of the year Award worden deze verworvenheden meegenomen in de beoordelingen. Wat is er, juist nu, samen met de board gerealiseerd en is een goed plan voor het bedrijf, de BV Nederland en omgeving en welzijn? Bernhard van Oranje vult aan dat verdere digitalisering en innovatie in elke branche noodzakelijk is om de slag te maken. Door covid was er geen keuze. Rest nog een oproep aan de vrouwelijke CIO’s in Nederland om vooral ook mee te doen aan de nominatie voor de CIO of the Year 2020.

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam