CIO TV #17 ‘Innovatie en Platformen’ met Rick Centeno en Eric Overvoorde

Vandaag in de uitzending: Eric Overvoorde, CIO van Royal HaskoningDHV, Rick Centeno, VP en MD bij Zalando, Eric Wesselman, Partner & Head of Digital Transformation Advisory bij KPMG Nederland en Michael Maas, VP en GM Northern Europe voor Servicenow.

We komen te spreken over (digitale) innovatie en de inzet van platformen, over payments en hoe we weer veilig kunnen terugkeren naar het werk.

Eric Overvoorde legt uit dat het belangrijk is om de toegevoegde waarde van een platform te bepalen. Hij vertelt over het verfijnen van data en het verspreiden van internationale kennis via het waterplatform. Verder ziet hij ontwikkelingen in meer samenwerking met en waardering door de klant (parametrisch ontwerp, digital twin) en een verhoogde AI-acceptatie en vraag door de inzichten van de digitale studio. Eric belt om naar je mensen te luisteren, in gesprek te blijven en samen de innovatie te doen!

Rick Centeno vertelt over het naar huis brengen van de kleedkamer, de connected retailstrategie en de betalingsmogelijkheden. Het aanpassen van betalingsdiensten (en dus platforms) aan de lokale cultuur en regelgeving is de uitdaging. Het management is zakelijk gedreven, waarbij de CIO de technologische vertaling maakt, een gesprekspartner is en mensen moet inspireren. Zijn laatste tip is om deze leiderschapsvaardigheden in jezelf en je team in te bouwen.


Safe Workplace apps

Michael Maas vertelt in de uitzending hoe Servicenow organisaties kan ondersteunen bij het begeleiden van de terugkeer naar de werkplek die na de zomer waarschijnlijk zal doorzetten.

Servicenow heeft er een kort e-book over gepubliceerd. Geïnteresseerd? Laat dan hieronder je gegevens achter. Je ontvangt de link in je mailbox.

    Ankie Tooten is o.a. verantwoordelijk voor de externe communicatie bij CIO Platform Nederland, de vereniging voor en door CIO’s, hun peers en IT-professionals, van grote gebruikers van digitale technologie in Nederland. Met haar achtergrond in communicatie, events én ICT consultancy, draagt ze bij aan de kernwaarden van de vereniging: verbinden, versterken en vertrouwen. Zij is gastredacteur bij IT Executive namens CIO Platform Nederland. https://www.linkedin.com/company/cio-platform-nederland/

    REAGEREN

    Plaats je reactie
    Je naam