CIO TV #11 ‘High Performance Digital Culture’ met Daniel Gebler, Sebastiaan Laurijsse, Erik Beulen, Josu Devasia en Audrey Coutinho

 

Ontvang de HPDO Whitepaper

 

In deze uitzending spreken we met Daniel Gebler van Picnic Technologies en Sebastiaan Laurijsse van NXP Semiconductors over de grote verandering in zeer korte tijd door de coronamaatregelen.

Voor Picnic leidde dat bijvoorbeeld tot een vijftien keer grotere vraag (ongekend en nooit getest), maar werkte prima. Ondertussen werden logistieke problemen opgelost, werd naar thuiswerken omschakeld en datagedreven aangepast aan de veranderende vraag van klanten. Je moet daarbij letten op onderliggende ‘drivers’ (waarom nu, wie, blijvend of niet). Als advies geeft Daniel aan dat je nooit te veel data hebt, maar combineer dat wel met een visie op de toekomst.

Sebastiaan zag dat de inspanningen van de afgelopen jaren in het beschikbaar stellen van data bij velen in de organisatie erg heeft geholpen met het snel overschakelen naar o.a. thuiswerken. Zelfs in een vrij traditioneel georganiseerde grote organisatie, wordt agile inspelen op een veranderende omgeving zo goed mogelijk.

Sebastiaan roept CIO’s op ‘nooit te stoppen met leren, laat je vooroordelen thuis en kijk wat jou en jouw team kan helpen om de volgende sprong voor jouw organisatie te bereiken‘.

Ook aan tafel: Erik Beulen, professor aan de TIAS School for Business and Society, Josu Devasia van Tata Consultancy Services en Audrey Coutinho van Elsevier.

Ankie Tooten is o.a. verantwoordelijk voor de externe communicatie bij CIO Platform Nederland, de vereniging voor en door CIO’s, hun peers en IT-professionals, van grote gebruikers van digitale technologie in Nederland. Met haar achtergrond in communicatie, events én ICT consultancy, draagt ze bij aan de kernwaarden van de vereniging: verbinden, versterken en vertrouwen. Zij is gastredacteur bij IT Executive namens CIO Platform Nederland. https://www.linkedin.com/company/cio-platform-nederland/

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam