CIO TV #1 – Arthur Govaert en Ben Gorter over het leergeld van de coronacrisis

Wekelijks live een talkshow met diverse C-level gasten en experts

4835

In de eerste uitzending Arthur Govaert, voorzitter CIO Platform Nederland & CIO bij het Radboudumc en Ben Gorter, CIO bij Fontys Hogeschool. Ook aan tafel: Arjan Eriks, customer operations manager van Schuberg Philis.

Wekelijks zenden we live een talkshow uit met diverse C-level gasten en experts. We bespreken allerlei onderwerpen die te maken hebben met technologie, maar ook economie en samenleving. En uiteraard zijn sommige thema’s in de context van ‘corona’. Visie, best practices en pragmatisch!

Voortbouwend op het succes van onze uitzendingen tijdens CIODAY, positioneren we CIO TV als een volwaardig medium. CIO TV biedt technologieleiders en hun partners een uniek platform om verhalen te delen over succesvolle projecten en programma’s. En uiteraard leggen we altijd een verbinding met de actualiteit.

De volgende uitzending is op dinsdag 14 april om 10.00 uur. Te gast zijn dan Marcel Krom, CIO PostNL, Aloys Kregting, CIO AkzoNobel en Marc Schuuring, Sr. Partner bij de Boston Consulting Group.

Mis het niet!

close

IT Executive Nieuwsbrief


Elke week een korte e-mail met daarin onze beste content, aankondigingen van evenementen en méér.

Wij delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

Dit is het vaste redactieaccount van IT Executive. Hierachter gaan meerdere redacteuren schuil. Je bereikt ons op redactie[at]itexecutive.nl.

2 REACTIES

  1. Hi Rob, waanzinnig goed idee om CIOs aan het woord te laten in een talkshowhost achtige zetting. Zorg aub dat het format niet saai wordt. Met 4 mensen aan tafel mag het veel interactiever en veel sneller. Interrupties horen bij een discussie en het mag best wat minder braaf. Zorg dat je geen kritiekloze Harrie Mens interviewer wordt. Kortere items met meer onderbrekingen maakt het mijns inziens veel interessanter en dat zorgt ervoor dat mensen niet weg zappen.

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam