6 april 2023
Barbizon Palace Amsterdam

Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam

Innovation Awards

Sprekers

Programma

Partners

Nu digitale transformaties in een hogere versnelling komen, zijn alle ogen gericht op de CIO

Maar hoe verdeel je de focus op transformatie & innovatie aan de ene kant en mensen, processen en technologie aan de andere kant? Hoe geef je bijvoorbeeld vorm aan innovatie én de juiste richting aan je organisatie? En wat is nou eigenlijk de rol van de CIO bij al deze ontwikkelingen?

Tijdens CIO Inspire & Dinner vertellen CxOs en content matter experts wat volgens hen de juiste verhouding en balans is. Daarnaast gaan we met elkaar in discussie over verschillende relevante topics tijdens de break-out sessies.

Laat je inspireren tijdens CIO Inspire 2023!

Where?

Amsterdam

When?

6 april 2023

Who?

75+ CxOs & IT Directors

CIO Magazine Innovation Awards

De Innovation Awards zijn een initiatief van CIO Magazine, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT. “Het idee is dat het totale Nederlandse IT-ecosysteem een collaboratieve en innovatieve mindset gaat omarmen”.

De CIO Magazine Innovation Awards worden in de volgende categorieën uitgereikt:

  • Meest Innovatieve Leider
  • Meest Innovatieve Ecosysteem
  • Meest Innovatieve Start-up/Scale-up/Challenger

Sprekers

To be announced

Coming soon

To be announced

Coming soon

To be announced

Coming soon

To be announced

Coming soon

Programma

14: 00 - 14:30

Ontvangst

14:30 - 16:00

Plenair programma

IT is het kloppend hart van de organisatie geworden en technologie biedt nieuwe businesskansen. Tijdens het plenair programma met table talks en keynote-sprekers van wereldklasse zullen waardevolle en tastbare voorbeelden en casestudy’s aan bod komen.

16:00 - 16:30

Netwerk break

16:45 - 18:00

Break-out programma; Discussie tafels

Tijdens het Break-out programma worden discussies over de impact van technologie op bedrijfsmodellen van organisaties gefaciliteerd. Onder andere door succesverhalen met bewezen impact en resultaten.

18:00 - 19:00

Receptie

 

19:00 - 22:00

VIP Dinner & CIO Innovation Awards

Na een innoverende dag wordt is het tijd om te genieten van heerlijke gerechten en drankjes tijdens ons VIP Dinner, een fantastische, gezellige, feestelijke netwerkavond. Het is een ideale gelegenheid om de discussie voort te zetten of een persoonlijk gesprek te voeren.

 

Partners