Op 25 mei 2018 werd de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Je bent dus al zeker 11 maanden bezig om de organisatie aan te passen aan de nieuwe wet, door op alle niveaus compliance te garanderen.

Om je te helpen bepalen waar je nu staat met de implementatie van de AVG bieden CIO Magazine en Capgemini je nu gezamenlijk een AVG-enquête aan. Je hoeft slechts 15 minuten van je tijd te investeren om je ‘AVG-volwassenheidsniveau’ te kunnen bepalen. De uitkomsten van de enquête helpen je die gebieden te identificeren waar nog wat versterking geboden is.

[eafl id=”12532″ name=”IT-Executive” text=”Doe mee aan de survey”]!

Heb je de enquête ingevuld, ontvang je een score van je AVG-volwassenheid, met een analyse van een aantal domeinen. Daarna kun je desgewenst bij Capgemini nog aangeven dat je een meer gedetailleerd persoonlijk rapport wenst te ontvangen, of een toelichting wenst.

Je antwoorden op de enquêtevragen, net als de analyse van je score, zijn anoniem en worden niet met derden gedeeld!

We stellen je deelname aan de enquête zeer op prijs en zijn uiteraard graag bereid je vragen te beantwoorden.

Arnoud van Gemeren is hoofdredacteur van CIO Magazine. Hij heeft een lange staat van dienst in de Nederlandse IT-mediawereld. Als hoofdredacteur was hij van 1996 tot 2001 bij uitgeverij Array Publications verantwoordelijk voor diverse IT-vakbladen, onlines en congressen. Vanaf 2001 was hij communicatieadviseur en hoofdredacteur van diverse media bij Ten Hagen & Stam en Sdu Uitgevers. Sinds 2008 is hij actief bij ICT Media (bladen, online, onderzoeken en events) en tevens eigenaar van Contact Media, producent van content voor de IT-sector.

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam