Op 25 mei 2018 werd de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Je bent dus al zeker 11 maanden bezig om de organisatie aan te passen aan de nieuwe wet, door op alle niveaus compliance te garanderen.

Om je te helpen bepalen waar je nu staat met de implementatie van de AVG bieden CIO Magazine en Capgemini je nu gezamenlijk een AVG-enquête aan. Je hoeft slechts 15 minuten van je tijd te investeren om je ‘AVG-volwassenheidsniveau’ te kunnen bepalen. De uitkomsten van de enquête helpen je die gebieden te identificeren waar nog wat versterking geboden is.

[eafl id=”12532″ name=”IT-Executive” text=”Doe mee aan de survey”]!

Heb je de enquête ingevuld, ontvang je een score van je AVG-volwassenheid, met een analyse van een aantal domeinen. Daarna kun je desgewenst bij Capgemini nog aangeven dat je een meer gedetailleerd persoonlijk rapport wenst te ontvangen, of een toelichting wenst.

Je antwoorden op de enquêtevragen, net als de analyse van je score, zijn anoniem en worden niet met derden gedeeld!

We stellen je deelname aan de enquête zeer op prijs en zijn uiteraard graag bereid je vragen te beantwoorden.

Arnoud van Gemeren is hoofdredacteur van CIO Magazine, Boardroom IT en voormalig hoofdredacteur van TITM (Tijdschrift IT Management) en Outsource Magazine. Hij heeft een lange staat van dienst in de Nederlandse IT-mediawereld. Na een start bij een redactiebureau, was hij als hoofdredacteur van 1996 tot 2001 bij uitgeverij Array Publications verantwoordelijk voor diverse IT-vakbladen. In 2001 sloot hij zich aan bij een adviesbureau op het gebied van marketingcommunicatie, Beatrijs Media Group. Vanuit dit bureau bleef hij als hoofdredacteur actief, onder meer voor Sdu Uitgevers.

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam