Een volwassen datagestuurde organisatie blinkt uit op het gebied van het realiseren van bedrijfswaarde middels (geavanceerde) data analyse. Maar wanneer ben je voldoende data mature, en waar moet je op focussen om snel op een hoger niveau te komen? Doe de survey om meer te weten te komen.

Meerdere indicatoren

Wie het assessment invult ziet direct waar de organisatie staat op de verschillende strategische onderwerpen die van belang zijn. Het niveau wordt daarbij bepaald op basis van indicatoren op het terrein van visie en ambitie, business use cases, organisatie en governance, mensen en cultuur, en het werken in ecosystemen.

Handvatten en rapport

De enquête borduurt voort op KPMG’s ruime expertise op het gebied van Data & Analytics en interactie met digitale leiders. Naast het geven van inzicht en handvatten aan Nederlandse CIO’s, wil KPMG een hands-on Nederlands rapport maken over hoe organisaties hier data & analytics gebruiken om hun strategische doelstellingen te bereiken. Na de survey wordt dit rapport ook beschikbaar gemaakt onder alle participanten.

Naar de survey

 

Organisaties staan voor de grote uitdaging om continuïteit en groei in een snel veranderende wereld te realiseren. Digitale transformatie biedt hiertoe grote kansen. Maar digitale transformatie blijkt lastig, veel organisaties worstelen met het succesvol benutten van alle kansen die digitale transformatie biedt. KPMG ondersteunt en ontzorgt u in elke stap van dit complexe proces met innovatieve producten en diensten.

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam