Nooit was het zo makkelijk om snel nieuwe marktproposities te ontwikkelen. En nooit was het nodig de organisatie zo ingrijpend te veranderen. Qua werkwijze, cultuur, competenties en vooral leiderschap. Wat is er nodig om deze klus, of eigenlijk: opeenvolgende klussen, te klaren? Want digitale transformatie is geen eenmalig iets, maar een doorlopende zaak, die continu bijstelling behoeft.

Dit jaar organiseert ICT Media, uitgever van deze website en CIO Magazine, de vijftiende editie van CIODAY. Dit evenement helpt deelnemers om hun transformatie op koers te houden – op een gestructureerde manier. De thematiek van de break-outsessies wordt afgeleid van de Digital Acceleration Index (DAI), een door BCG ontwikkelde methode om de digitale volwassenheid van een organisatie in kaart te brengen. Deze index zetten we bijvoorbeeld al jaren in bij het selectieproces van de CIO of the Year.

Maar ook inzichten uit ons HDPO-kennispogramma, waarbij frontrunners bij digitaal volwassen organisaties hun kennis en inzichten delen, sturen het programma van CIODAY.

We gaan inspirerende cases presenteren. Via real-world models laten we zien hoe om te gaan met fundamentele verandering en ontwrichting. De presentatie is in handen van CIO’s en CEO’s van vooruitstrevende organisaties, die weten dat ‘roadmaps’ een beperkte geldigheid hebben. Tussen de bedrijven door is er volop gelegenheid om kennis uit te wisselen met je vakgenoten en leveranciers.

Wil je verder komen met digitaal leiderschap? Wil je de digitale business, people & organisation, data & analytics en ecosystemen top notch laten presteren? Kom dan op 26 november naar de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Meld je direct aan of bekijk eerst het programma.

Goed om te weten: naast CIO’s is CIODAY er voor CDO’s, CTO’s en andere IT-verantwoordelijken op C-level

Dit is het vaste redactieaccount van IT Executive. Hierachter gaan meerdere redacteuren schuil. Je bereikt ons op redactie[at]itexecutive.nl.

REAGEREN

Plaats je reactie
Je naam