Moderne organisaties hebben een netwerk nodig dat businessinnovatie ondersteunt en voorbereid is op veranderingen in de markt. Met de toenemende cyberdreigingen is ook de veiligheid van een netwerk van toenemend belang. Telindus adviseert organisaties op het gebied van netwerkinfrastructuur en voert implementatie naar wens uit.

Sinds juni 2017 is ook The Network.Intuitive. van Cisco opgenomen in het portfolio. Dit netwerkconcept resulteert in de flexibele, wendbare en bovenal innovatieve organisatie die weet te profiteren van de kansen in de dynamische wereld van vandaag. Zonder dat hierbij concessies worden gedaan aan data- en netwerkbeveiliging. Dit innovatieve netwerkconcept kan direct in de praktijk worden gebracht. 


In welke sector uw organisatie zich ook bevindt, het draait vandaag de dag om snelheid gekoppeld aan kwaliteit van dienstverlening. Je moet als onderneming of als instelling snel kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden en klantwensen of op nieuwe wetgeving. Wie niet mee beweegt, loopt het risico voorbij te worden gelopen door de concurrentie en niet te profiteren van de voordelen die technologische innovaties te bieden hebben. Denk hierbij aan augmented reality, blockchain, kunstmatige intelligentie en het internet of things.

Meer weten over de The Network.Intuitive.? Laat hieronder je gegevens achter en download de whitepaper:

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. We maken gebruik van derde partijen voor de opslag en verwerking van jouw data. We nemen daarbij de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in acht. In geval van sponsored content zoals rapporten of whitepapers delen wij je gegevens ook met onze partner, die eveneens conform de AVG handelt.

De downloadlink wordt hieronder getoond na versturen van je gegevens.

Telindus
Telindus gelooft dat iedere IT-infrastructuur dé business innovator kan zijn. Telindus helpt klanten om hun infrastructuur zo in te richten dat de business kan floreren. Dankzij de solide en onafhankelijke organisatie met ruim 30 jaar ervaring is Telindus continu in staat te investeren in de meest innovatieve technologieën waarmee de klanten voorop blijven lopen. Als onafhankelijk specialist op het gebied van access, datacenter, connectivity, security, cloud en services, heeft Telindus alle kennis en disciplines in huis om toonaangevende end-to-end infrastructuuroplossingen te bouwen, onderhouden en beheren. Telindus is een belangrijke partner voor haar klanten en het aanspreekpunt voor een compleet eindresultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat alsjeblieft een reactie achter!
Laat hier je naam achter