Publiceren of adverteren?
Dat kan!

Wil je publiceren of adverteren op ons platform? Welkom! Bedenk dat wij een veeleisende doelgroep bedienen die goed weet wat er te koop is. Via deze website, onze vakbladen en evenementen bedienen wij CxO’s met digitalisering, ict of innovatie in hun portefeuille – of affiniteit met deze zaken.

Wat wij voor jou kunnen doen

Wij ondersteunen je met je marketingstrategie. Wil je je naamsbekendheid vergroten? Leads generen? Of thought leadership uitdragen? Onze doelgroep bestaat uit pakweg 10.000 beslissers op C-niveau bij de top-1.000 organisaties in Nederland. Daarvan leest een significant deel onze uitgaven, bezoekt onze evenementen én deze website.

Ons platform, bestaande uit it-executive.nl, CIO Magazine, CDO Magazine & BaaS Magazine, biedt je verschillende mogelijkheden om bij onze doelgroep onder ogen te komen.

Branding

Wij helpen je graag om je merk goed neer te zetten en je brand awareness te vergroten. Denk aan branded content, klantcases, interviews met je klanten of opiniërende content. In een van onze bladen of online. Maar ook door een advertentiepagina af te nemen, een banner op it-executive.nl, of in onze nieuwsbrief.

Daarnaast kun je als partner participeren in onze events. En dat gaat verder dan aanwezigheid op een standplein. Denk aan een rondetafel inclusief moderatie met je eigen target accounts en een verslag in een van onze bladen en/of online. ICT Media en it-executive.nl helpen je graag verder.

Wil je meer weten, download dan de ICT Media kit.

Partner relationships

Een succesvol partnership is het waard met anderen te delen. Dat kan uitstekend op de evenementen die ICT Media en it-executive.nl organiseren. Geef klanten een podium, laat het succes van de samenwerking voor zich spreken en genereer zo nieuwe leads.

Een mooi voorbeeld van een evenement is onze jaarlijkse CIODAY, waar een grote opkomst van CIO’s, CDO’s en andere digitale leiders gegarandeerd is. Met een zwaar tweedaags programma is dit een ideaal touchpoint voor jouw organisatie, je klanten en je sales team. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Wil je meer weten, download dan de ICT Media kit.

Rondetafels

Rond de tafel met jouw target accounts? Ook daar kunnen wij de helpende hand bieden. We verzorgen rondetafels in onze prachtig gelegen, sfeervolle Villa te Vught. Daar kun je, even weg van de kantoortorens, in een informele sfeer van gedachten wisselen met beslissers op C-niveau van grote organisaties.

De sessie wordt gemodereerd door een van onze redacteuren en desgewenst verwerkt in een verslag dat wij kunnen publiceren in een van onze bladen en online.

Wil je meer weten, download dan de ICT Media kit.

Adverteren in print

Met CDO Magazine, CIO Magazine en BaaS Magazine geven we drie magazines van statuur uit. De respectievelijke hoofdredacteuren Hotze Zijlstra, Arnoud van Gemeren en Paul Teixeira staan garant voor kwaliteit. De magazines hebben elk een oplage van 3.800 waarmee we een aanzienlijk deel van de CxO’s en RvB- en RvC-leden bereiken. Partners kunnen adverteren, maar ook kiezen voor andere vormen van betaalde content.

Wil je meer weten, download dan de ICT Media kit.

Lead generation

Via lead generation kunnen we belangrijke informatie van leads voor jou verzamelen. Dat kan via whitepapers, business cases of case studies. In ruil voor het achterlaten van hun contactgegevens krijgen potentiële klanten toegang tot jouw kennis. Leads zijn vaak in een vroeg stadium op zoek naar informatie, dus daar kun jij je voordeel mee doen. Uiteraard doen we dit in overeenstemming met de AVG.

Naast deze online lead generation kun je natuurlijk potentiële klanten ontmoeten op onze evenementen.

Wil je meer weten, download dan de ICT Media kit.

Thought leadership

Wil je je kennis uitdragen, laten zien dat jouw bedrijf de specialist is? Deel je expertise met gerichte content. Als je commerciële boodschappen vermijdt en de doelgroep weet te inspireren, is jouw organisatie vaker top of mind en zul je sneller een RIF in je inbox krijgen.

Met name BaaS Magazine, CDO Magazine en CIO Magazine bieden een uitgelezen kans om jouw visie en expertise uit te dragen. Artikelen publiceren wij standaard ook op it-executive.nl. Daar creëren we dan een partnerprofiel waar al jouw content netjes is terug te vinden.

Wil je meer weten, download dan de ICT Media kit.

Lees ook onze richtlijnen voor partnercontent.

Adverteren op it-executive.nl

Deze website heeft maandelijks ruim 5.000 bezoekers en 24.000 pageviews. Pakweg 4.000 leden ontvangen wekelijks de bijbehorende nieuwsbrief. Wij brengen graag jouw campagnes, surveys en whitepapers onder de aandacht. Maar ook plaatsen we banners, desgewenst alleen op de website, of ook in de wekelijkse nieuwsbrief.

Wil je meer weten, download dan de ICT Media kit.

Felix Speulman

Online Hoofdredacteur

felix[at]ictmedia.nl
073-614 00 70

Nicole Scheepers

Media & Sales Support

nicole[at]ictmedia.nl
073-614 00 70

Tom Jongens

CX Manager

tom[at]ictmedia.nl
073-614 00 70