Sterker Slimmer Sneller

De spelregels zijn niet veranderd. Het spel is veranderd. Tegenwoordig moeten organisaties voortdurend hun bestaansrecht tegen het licht houden om relevant te blijven. Ze kunnen niet langer vertrouwen op een langetermijnplan voor de toekomst. Ze moeten zich bewust zijn van de snel veranderende omgeving en voortdurend inspelen op de dynamiek om hen heen. De vraag is niet langer waarom organisaties moeten veranderen; dat is intussen wel duidelijk. De vraag is hoe. Hoe blijf je als organisatie relevant? Hoe bereid je je voor op de toekomst? Hoe zorg je voor vooruitgang en groei? Camilla van den Boom van sturrm. neemt je mee in haar wereld van strategiemaken en organisatiekraken. Met 3458 laat ze je zien hoe je de voorwaarden creëert om als organisatie succesvol te zijn in een continu veranderende omgeving. De praktische toepasbaarheid staat hierbij centraal. Hoe maak je je organisatie sterker, slimmer en sneller?

Alles over de masterclass

The journey

Wil jij onderdeel van de 3458 journey uitmaken ? Meld je dan nu aan.

Masterclass

Op 19 september 2019 geeft Camilla van den Boom, oprichter van strategisch adviesbureau sturrm. een masterclass over hoe je je bedrijf gereed kan maken voor digitalisering. Hoe pak je het aan? Waar begin je? Hoe start je?

Het boek

Met 3458 vertaal je de ambitie van de lange termijn naar prioriteiten voor de komende 3 maanden. Deze prioriteiten zet je vervolgens om in acties voor de komende 4 weken, 5 dagen en 8 uur.

3458 Updates